logo  
Sitotisak d.o.o.o
J. Dobrile 8,51000 Rijeka (Martinkovac)
tel: 051/624-710 fax: 051/6247-10 email: [email protected]
     
SITOTISAK d.o.o.

Tvrtka Sitotisak osnovana je 1993.g.i od tada se uspješno bavimo tiskom
svih promotivnih i drugih tiskanih materijala, cestovnih panoa, jumbo plakata te izradom tendi za privatne i poslovne prostore.
Od 2004 godine nudimo usluge oglašavanja na javnim mjestima -
pozicije za jumbo panoe.

 
DIREKTOR

Mladen Mataija [email protected]GRAFIČKA PRIPREMA

Jasna Ožanić [email protected]


RAČUNOVODSTVO

Ester Stradiot [email protected]
 
 

DOPUNSKE PLOČE


Uz znakove opasnosti, znakove izričitih naredbi i znakove obavijesti mogu biti istaknute i dopunske ploče. Dopunske ploče pobliže određuju značenje prometnog znaka.
Osnovna. boja dopunske ploče je bijela, a boja natpisa i simbola na dopunskoj ploči je crna.

SIGURNOSNI ZNAKOVI


Sigurnosni znak je znak, koji se odnosi na određeni objekt, djelatnost ili stanje, i daje informaciju ili uputu o osiguranju sigurnosti i zdravlja pri radu.  
Prema vrsti sigurnosni znakovi mogu biti znakovi za zabranu, upozorenja, obaveznog postupanja i obavijesti (informacija).

TURISTIČKA SIGNALIZACIJA


-znakovi obavijesti o kulturnim, povijesnim, prirodnim i turističkim -znamenitostima znakovi za usmjeravanje prema kulturnim, povijesnim, prirodnim i turističkim znamenitostima
-znakovi za pružanje turističkih i drugih informacija
-znakovi za izraz dobrodošlice
-znakovi obavijesti za usmjeravanje prema poslovno - trgovačkim objektima i centrima, važnim objektima i sadržajima u naselju te ostalim javnim prostorima (izložbe, sajmovi)

ZNAKOVI OBAVIJESTI


Znakovi obavijesti daju sudionicima u prometu potrebne obavijesti o cesti kojom se kreću, nazivima mjesta kroz koja cesta prolazi i udaljenosti do tih mjesta, prestanku važenja znakova izričitih naredbi te druge obavijesti koje im mogu koristiti.

panoi
 
pocetna